#
#

Navigace

Přihlášení k odběru novinek

Pokud se chcete přihlásit k odběru novinek, zašlete email na info@obecjemniky.cz

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Czech point

Czech POINT 

Kontaktní místo

Mapa č.p.

Jemníkys čísly domů

Jak třídit

Jak třídit

Obsah

dohrávka 12.kola okresního přeboru I.třídy hraná 2.3.2020

Typ: ostatní
TTC Jemníky vers. TTC Kladno - D 13 : 5 ( 1:1 )

Po totálně zpackané remíze s trojicí TTC Kladno - F minulý týden, si v předposledním domácím zápase jemničtí konečně spravili chuť.
Sezona končí,motivace ubývá,všechno je již rozhodnuté...

Stejně jako náš celek,tak hosté "dojíždějí" konec ročníku spíše z podstaty.Oslabeni o Jedličku,potažmo Pírku si povinné prohry i výhry zodpovědně užili a rovněž my se "plížením plazením vpřed" pomaloučku "kodrcáme" k cíli 24.sezony pod naší vlajkou.
A ukončíme ji ať již poslední dvě kola dopadnou prakticky jakkoli nejhůře ve středu tabulky,tedy tam,kde bychom to po příšerném podzimu možná ani nečekali.
Bez dvou nejlepších tahounů podzimu si kladenští více méně splnili pod Humboldtem pouze bobříka odvahy ačkoli body Coubala přes Skleničku s Karmazínem jsou velmi zajímavé.Mladá puška však na obráceném věkovém protipólu ve složení Vajnar- Vilímek na další zářez na rozdíl od slatinského Nedvěda již nenavázala a další dva bodíky,které se podařilo soupeři přidat ,pouze kosmeticky upravily vcelku jednostranný výsledek.
V předposledním kole 17.3.dorazí do Jemník sestupující TSM a sezona skončí týden na to v bunkru na raketách béčka Slovanu Kladno.

Body: Vilímek 4,Sklenička a Vajnar po 3,Karmazín 2 a debl Sklenička-Karmazín 1.

Relativně nudná sezona skončí tak jak bylo "předepsáno".Drtivým vítězstvím Slánské juniorky a fiaskem "továrny na zázraky" z opačného konce okresu,kladenského TSM.V prvním případě jednoznačně podle zásluh...v tom druhém ...vlastně také.. Co víc říci na výkonnostní propadák se kterým spíše plni alibistických očekávání kladenští elévové mezi "staré pasty" do okresu z kraje přišli.A přesně tak jako na tuto "nadmutou" bublinu nebyl nikdo zvědavý,tak celý zbytek tabulky v podstatě jen čeká, jak se k rezultátu postupu postaví letošní neoddiskutovatelný vítěz.O zbytek startovního pole pak vůbec nejde.Možná v koutku duše po lepších a zajímavějších zítřcích zlehka pošilhává Dříň,ovšem ta by musela zatraceně zahýbat kostrou,aby měly jejich smělé pionýrské plány lepší než sebedestruktivní smysl.
Stejně jako již zmíněná odehrávka 16.kola kde náš celek "utrpěl" remízu proti pouhé trojičce domácích.

TTC Kladno - F vers. TTC Jemníky 9 : 9 ( 1:0 ) - hráno 24.2.2020
Body: Vajnar 2,Sklenička a Vilímek po 1 a 5x w.o.

Vytvořeno: 3. 3. 2020
Poslední aktualizace: 3. 3. 2020 17:18
Autor: Správce webu