#
#

Navigace

Přihlášení k odběru novinek

Pokud se chcete přihlásit k odběru novinek, zašlete email na info@obecjemniky.cz

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Czech point

Czech POINT 

Kontaktní místo

Mapa č.p.

Jemníkys čísly domů

Jak třídit

Jak třídit

Obsah

9.kolo regionálního přeboru I.třídy hrané 28.11.2017

Typ: ostatní
9.kolo regionálního přeboru I.třídy hrané 28.11.2017

TTC Jemníky vers. TTC Slovan Kladno - B 6 : 12 ( 0:2 )

"Záložní motory" sice hodně "přisávaly vzduch", ale nic potupného se nakonec nekonalo..
Mušketýři bez obou základních kamenů Skleničky a Karmazína odvedly lepší práci než v minulém kole Sparta.

Slovan dorazil pod Humboldt v sestavě odpovídající postavení v tabulce "opentlený" Řáhou a jedinou vyjímku vyrobil náš bývalý parťák Macák, který proti "vlastním" ze solidárnosti nenastoupil. I tak ovšem drtivý tlak hostů znamenal nejen ztrátu v obou úvodních deblech, ale i v devíti po sobě jdoucích singlech - což náš celek v prvním přeboru za celou svou historii snad nepamatuje. Zkresluje to pochopitelně i fakt, že k zápasu nenastoupili naše obě elitní stálice. Nic to všam nemění na tom, že Slovan ať již s Macákem či bez něho je s hráči okolo Řáhy naprosto bezkonkurenční. Různorodost hry i potahů a především zkušeností byla pro naše nadšenecké alibi až příliš silnou kávou. Přesto za stavu 0:11 hosté poprvé selhali a nikterak lacino.. Vratislav Káčerek totiž obrátil stav 0:2 s Jůzou, který si o porážku koledoval jak se Zothem, tak i s Andršem jemuž bohužel dvousetové vedení nestačilo - aby oba zápasy vyhrál nejtěsnějším rozdílem. Důkazem toho byla i jeho závěrečná epizoda s nejlepším hráčem domácích Vilímkem, který si na něm v poklidu smlsnul..
Michal Vilímek, lepšící se zápas od zápasu prohrál dokonce hned na úvod 2:3 s Řáhou, aby si zajímavý vývoj následně poněkud pokazil s "robotickou" hrou Čermáka. Hráče, jenž za rozhodnutého stavu k posledním dvěma obrátkám již nenastoupil ani Pavlu Zothovi či Martinu Andršovi, čímž kosmeticky upravil vcelku jednoznačný výsledek do relativně přijatelné polohy, které bezpochyby napomohla i výhra Zotha nad nervozním Plecitým.
Ať si o průběhu nebo sestavě našeho týmu myslí každý co chce - do zápasu jsme šli s pokorou a snahou dát prostor všem hráčům týmu. S přesvědčením, že všichni jsou plnohodnotně odpovědni za dosažené výsledky a chod celého oddílu, aby především sami sobě dokázali, že i zahnáni do kouta ze kterého není úniku se dovedou statečně postavit "smrti" čelem.. Netřeba spekulovat nad tím, zda by přítomnost Skleničky s Karmazínem ze čtyř uhraných bodů vyrobila alespoň remízu.. Možné to je. Není to však nutné. Postup se letos týká snad doopravdy pouze těch, kdo o něj stojí..

Body: Vilímek a Zoth po 2, Káčerek a Andrš po 1 - z toho 2x w.o.

Vytvořeno: 29. 11. 2017
Poslední aktualizace: 29. 11. 2017 0:00
Autor: Správce webu