#
#

Navigace

Přihlášení k odběru novinek

Pokud se chcete přihlásit k odběru novinek, zašlete email na info@obecjemniky.cz

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Czech point

Czech POINT 

Kontaktní místo

Mapa č.p.

Jemníkys čísly domů

Jak třídit

Jak třídit

Obsah

4.kolo regionálního přeboru I.třídy hrané 25.10.2018

Typ: ostatní
TTC Slovan Kladno - B vers. TTC Jemníky 8 : 10 ( 1:1 )

Slovan byl zatím patrně nejtěžší protivník, začíná přituhovat..
Stejně jako na Dříni však ani tentokrát čtyřbodový premiant soupeře body neodvál.
Humboldti udrželi v bunkru neporazitelnost,zopakovali start z ročníku 2015/16..
I v něm až v pátém kole narazili na Unhošť ... a prohráli - bude se historie opakovat?

Klikaté a pořádně dramatické bylo mušketýrské tažení za udržením prozatímní neposkvrněnosti.
Pořádající oddíl,který je zatím z poměrně nepochopitelných důvodů se čtyřmi porážkami na samotném dně tabulky jemnické družině zle zatápěl a snad právě proto mělo celkové vítězství našich barev po bez pěti minut tříhodinovém mači tak sladkou příchuť.
Především proto, že fantastický Pavel Karmazín si s vyjímkou posledního duelu s Čermákem doslova "opucoval boty" nejen s Peltánem a Křížem,ale především s Jůzou.Ten sehrál parádní zápas s Vilímkem,kde nakonec náš hráč exceloval aby paradoxně rozstřílel Skleničku..
Karmazínova porážka s nejlepším hráčem domácích přišla po sedmi vyhraných singlech v řadě..!!!
Čtyřhry se oběma celkům doslova vymkly z rukou,když Andrš se Zothem dokázali s Peltánem a Křížem ostudně zazdít vedení 2:1 a 10:5,aby rozhodující set zmastili ještě víc - ze stavu 7:1...!!! Sklenička s Karmazínem pak překvapivě udolali Čermáka s Jůzou 13:11 také v páté sadě..
Do úvodní obrátky musel nastoupit z důvodu Vilímkova zpoždění proti Křížovi Káčerek a moc si zápas připomínající hru na fackovacího panáka neužil.Po vystřídání se však role favoritů zcela vyrovnaly a čekalo se pouze na první rozdílovou chybu.Ta přišla z rakety Pavla Zotha, který si na Kříže došlápnou dokázal a protože nikdo jiný zásadním způsobem "nepořádek" ve výsledkové listině neudělal doputovalo vedení našeho celku až do stavu 9:7.Rozhodující bod tak vytvořil kanonádou z rohu do rohu Michal Vilímek proti nulovému Peltánovi.Ten ve své smůle nejvíc ze všech trápil především Skleničku,když mu podlehl 2:3 nejtěsnějším poměrem v posledním setu.
Čert vem ztráty favoritů,pokud tým šlape jako hodinky.Sklenička si na suprémové gumě odmakal své,dva poctivé body Zotha i exhibice Vilímka stačili k podpoře po zásluze největšího borce večera Karmazína..Jeho tři body měly totiž v celkovém kontextu oproti plnému zisku domácího matadora cenu zlata..!!!
V dalším zápase přivítáme na svém poli vloni ještě krajskou Unhošť A a pokud chceme změnit papírovou historii,nesmíme prohrát.
Pravě tento celek nám tak skvostnou bilanci ve výše uvedeném "nadhlavníku" dokázal překazit.
Asi bychom to také přežili,byť prozatím se na to velmi hezky kouká.
Rozhodně lépe našemu dnešnímu protivníkovi,alespoň do doby,kdy si naši borci za skvělý úvod sezony dovolí ubrat plyn a po zásluze si zlehka "dáchnout".. Není se kam hnát. Sezona je dlouhá a mraky těžkých soupeřů jsou ještě před námi..

Body: Karmazín 3,Zoth,Vilímek a Sklenička po 2 a debl Sklenička-Karmazín 1.

Vytvořeno: 29. 10. 2018
Poslední aktualizace: 29. 10. 2018 0:00
Autor: Správce webu