#
#

Navigace

Přihlášení k odběru novinek

Pokud se chcete přihlásit k odběru novinek, zašlete email na info@obecjemniky.cz

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Czech point

Czech POINT 

Kontaktní místo

Mapa č.p.

Jemníkys čísly domů

Jak třídit

Jak třídit

Obsah

4. a 6.kolo regionálního přeboru I.třídy hrané 6. a 19.listopadu 2019

Typ: ostatní
1. Sokol Unhošť - B vers. TTC Jemniky 10 : 8 ( 1:1 )
a
2. KST Slatina - A vers. TTC Jemniky 6 : 12 ( 2:0 )

1. Je libo infarkt zdarma ? Vítejte na palubě ....

Dvě odehrávky proložené přesunutým utkáním s Dříní až na polovinu prosince měly završit půl sezony ve venkovních azylech a co víc bez jediného tréninku..
Ovšem to co jsme předvedli na půdě naprosto zoufalé Unhoště snad nemá ve sportovních análech obdoby.Zremizované debly a pohodové vedení 8:4, kdy nás od vcelku opovrhované remízy dělil jediný singl zkazit tak, že se ještě teď po dvou týdnech třesou od radosti domácích hráčů tabulky na oknech místní sokolovny - to bylo harakiri v přímém přenosu!!!
Andrš střídající Káčerka shořel v obou zápasech po sobě,Sklenička si vylámal zuby na Sokolovském, který po zápase s Vajnarem sotva dýchal a Vilímkova derniéra s Vondrou za jasného stavu, kdy třetí set náš hráč vyhrál 11:2 vyrobila ticho a němý úžas ve tvářích naprosto všem..
Prokoučovali jsme zápas kde o vítězi nemělo být od začátku i přes výborného Bucka na straně domácích nejmenších pochyb a sami sobě jsme tak zadělali na blamáž kola.
Popravdě v Unhošti hrajeme vždycky mizerně,necítíme se tam ve své kůži,ale fakt,že domů odjedeme jako lůzři byl potupný až běda.
Co byly platné tři parádní body a ještě lepší výkon Luboše Vajnara - zbytek týmu prostě neomluvitelně selhal.
V tabulce jsme klesli až na předposlední post a představa cesty do ještě příšernějších podmínek ve Slatině hraničila s katastrofou.

Body: Vajnar 3,Sklenička a Vilímek po 2 a debl Andrš-Sklenička 1.

2. Jemnická mašina vzhůru nohama - deku z pod které nešlo vylézt odkopali nakonec všichni..

Přesto po trapasu z minulého týdne a obou promarněných deblech, z nichž Andrš se Skleničkou jako by okopírovali právě Unhošť,kdy vedení 2:0 jim nebylo dost a zbývající sety za vedení 6:2,8:4 a 7:5 "přetavili" v další ránu do vlastního vazu si ani po Karmazínově porážce s Matějíčkem nedělal nikdo přehnané iluze,že by to právě dnes a právě tady mohlo dobře dopadnout..
Vždyť Slatina je pro náš tým něco jako Rubikon přes který přecházíme rok co rok a poslední vítězství na soupeřových stolech se datuje až do dávného pravěku..Přesněji k datu 3.10.2013 což na obou stranách pamatovali pouze Rapp s Ocáskem a Sklenička s Vilímkem..Tehdy TTC zvítězilo 11:7 čtyřmi body Skleničky a třemi Vilímka..
Tentokrát se ale karta začala obracet neuvěřitelně brzy a od stavu 0:3 si jemničtí připsali na své konto 6 bodů v řadě.Tuto hegemonii pak narušili ještě pouze 2x vynikající Matějíček a paradoxně Rapp slavící snad historický skalp Skleničky.Jenže tyto zářezy naštěstí k podobnému propadáku našeho mužstva nevedly.Především proto,že na domácí straně dvakrát selhal za dvousetového vedení nakonec "vajíčkový" Ocásek a Karmazín s rozjíždějícím se Vajnarem domácím více než jednu osobní ztrátu nedovolili.
Aby toho nebylo málo,otočil Vilímek za stejně jednostranného průběhu utkání s Matějíčkem a senzace byla na světě.Ať to zní sebevýstředněji, šest "kopanců" v Unhošti v nepřetržité řadě a další tři nádavkem v úvodu tohoto duelu, to byla opravdu velmi těžká duchna..
4 body Vilímka byly jako z říše pohádek pro dospělé,Karmazín předvedl to co o něm ví celý region totiž neskutečně precizní ruku a Vajnar je po úvodním rozkoukávání již nepostradatelnou jistotou.Kde ji v sobě vzal po půlroční pauze - rovněž bůh suď.. A že nejlepší hráč jemnické historie Sklenička odešel od stolu jako jediný s pouhými dvěma body?To je spíš úsměvné..
Celek kde by Sklenička v zápase patřil k nejhůře bodujícím hráčům přece nemůže být v tabulce tam kde ještě před tímto kolem byl..
Ti zbývající tři "silnější" bohatýři totiž dokázali smést ze stolu šestileté stigma a další týden se konečně po prvním tréninku za vlastními stoly představí opět doma pod Humboldtem..Tam kde se naopak body nerozdávají a doufejme,že i se silným soupeřem jakým je Kladno-F neodejdeme domů s prázdnou.Jen si ta síla hráčského potenciálu musí konečně definitivně sednout..

Body: Vilímek 4, Karmazín a Vajnar 3, Sklenička 2


Vytvořeno: 21. 11. 2019
Poslední aktualizace: 21. 11. 2019 18:39
Autor: Správce webu