#
#

Navigace

Přihlášení k odběru novinek

Pokud se chcete přihlásit k odběru novinek, zašlete email na info@obecjemniky.cz

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Czech point

Czech POINT 

Kontaktní místo

Mapa č.p.

Jemníkys čísly domů

Jak třídit

Jak třídit

Obsah

2.kolo regionálního přeboru I.třídy hrané 22.10.2019

Typ: ostatní

TTC Jemníky vers. TTC Kladno - E 11 : 7 ( 1:1 )


Po zoufalé honičce ve Slaném přišly vydřené, ovšem spravedlivé body..

Skleničkova one-man show opět poukázala na tradiční hvězdu zápasu!

Nucené střídání Karmazína Andršem hned po prvním singlu udělalo z náhradníka žolíka!


Rozhozené debly v nichž naštěstí Vilímek se Zothem nedali Hlaváčkovi s Pachmanem příliš šancí alespoň držely vyrovnaný stav. Andršovi se Skleničkou se totiž stejně jako na "plovárně " zatím vůbec nedaří chytit rytmus.

Každopádně po úporném maratonu, který ve slánské herně naprosto postrádal význam se fyzicky zdecimovaný Pavel Karmazín dobral konce pouze v úvodním vystoupení s Horbajem. A bylo to naštěstí utkání vítězné..

Ze zápasu musel pro bolesti odstoupit a na plac místo opory musel chtě nechtě na tři zápasy Martin Andrš.

Jak cenné budou všechny dosažené bodíky se ukázalo až na poslední obrátce. Jemničtí po "drobných" přisypávali a nebyly to vůbec skalpy k zahození. Po Karmazínovi se výhrou nad Pachmanem pochlapil i Pavel Zoth.Michalu Vilímkovi utekly dva sety s Tomášem Bílým aby smolně prohrál 1:3 a 2x 11:13.Zdolal však velmi brzo Hlaváčka a střídající Andrš si pak musel připadat jako legendární veverka z Doby ledové 2,jenž našla na nebeské bráně zlatý žalud..

Postaral se totiž ze své žebříčkové pozice o slušnou senzaci,když s ním Pachman za stavu 2:1 prohospodařil ve čtvrté sadě čtyři mečboly a následně i set poslední!

Pokradmu pak Jaroslav Sklenička kosil všechno co mu stálo v cestě, byť s Horbajem toho měl v pěti setech doslova plné zuby a Jemníky rázem rezervovaně vedly...

Že si však dokážeme z jednoznačně se vyvíjejícího duelu přivodit infarkt zcela sami o tom nás přesvědčily hned následující singly.

Zoth padl v pěti setech s Hlaváčkem, Vilímek jej v zápase o jeden kratším s Horbajem věrně napodobil a když Pavelu Zothovi vybouchl na nepříjemné Horbajově hře i jeho poslední pokus, musela zasáhnout po šťastné výhře Vilímka nad Pachmanem za stavu 9:7 jednoznačně vyšší pingpongová moc.

Bombardér Tomáš Bílý si totiž nechal proklouznout mezi prsty jasný skalp Skleničky, když neuvěřitelně zazdil rozhodující set při vedení 7:2..!!!

Náš player se po zásluze stal nejen sólistou v poli neporažených, ale v první řadě spasitelem celého utkání pro domácích.

Kosmetickou tečku pak přidal opět Andrš zdoláním Hlaváčka.

Mužstvo si tyto rádoby "povinné" body muselo perně vybojovat.Kladenská ekipa nám nedala zadarmo ani mateřské znamínko...

Tomáš Bílý i Dušan Horbaj za svoje výkony zaslouží na straně poražených absolutorium. Což o zbylé dvojici říci v podstatě nešlo.

Na naší straně bojovali všichni jako lvi. Museli...

Sklenička opět našel svoji tvář a pouze podtrhl vlastní jedinečnost, Karmazín, Vilímek i Zoth prodali vše co jim soupeř dovolil a nadšený výkon Andrše nebyl doufejme pouze ojedinělý..

Pokud se takhle podaří prodávat týmového ducha, bude pod Humboldtem klídek a pohoda...


Body: Sklenička 4, Andrš a Vilímek po 2, Karmazín a Zoth po 1 a debl Vilímek- Zoth 1.

Vytvořeno: 23. 10. 2019
Poslední aktualizace: 23. 10. 2019 21:25
Autor: Správce webu