#
#

Navigace

Přihlášení k odběru novinek

Pokud se chcete přihlásit k odběru novinek, zašlete email na info@obecjemniky.cz

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Czech point

Czech POINT 

Kontaktní místo

Mapa č.p.

Jemníkys čísly domů

Jak třídit

Jak třídit

Obsah

22.kolo regionálního přeboru I.třídy hrané 4.4.2018

Typ: ostatní
Sokol Unhošť - B vers. TTC Jemníky 9 : 9 ( 0:2 )



Sokolům na rozloučenou s přeborem zacinkaly první jarní body..

Mušketýři obsadili nakonec velice solidní čtvrtou příčku.



Ačkoli již před tímto zápasem bylo tabulkově zřejmé, že se bez ohledu na výsledek konečné pořadí obou soupeřů nezmění, odehrály oba celky svůj poslední zápas se ctí. Naštěstí oproti loňsku neodjížděli naši z unhošťské sokolovny úplně s prázdnou, kdy konečný výsledek pak znamenal celou řadu dohadů a spekulací.

Tentokrát se v celkovém pohledu na vývoj utkání bylo třeba spíše s úsměvem pozastavit nad skutečností jak k celkové remíze vůbec došlo.

Úvodní čtyřhry totiž dopadly navlas stejně a to výhrou 3:2 pro naše barvy, byť obě naše dvojice měly více než na kahánku. Andrš se Zothem byli rezolutně lepší než Zbírkovský se Švejdou, ale více než dva sety vůbec nemohli najít rytmus hry. Až snížení na 1:2 vneslo do řad domácího deblu tolik očekávaný respekt a obavy o výsledek, že se oběma našim protivníkům hra doslova postupně rozpadala jako drobenka z koláče..

Sklenička s Karmazínem předvedli ještě ukázkovější finiš. Po dotažení ztráty z 0:2 v rozhodující sadě uhrál Sokolovský na našem páru vítězný míček na 10:8 a Jaroslav Sklenička měl za to, že to byl míček poslední.

Šel proto pogratulovat soupeři k vítězství, aby se na půli cesty dozvěděl, že domácím ještě jeden balonek schází..

Po návratu na "palebnou čáru" pak neskutečným zvratem otočili "kolo dějin" o čtyři přesné zásahy v řadě a bylo to..!

Komická úvodní vložka však naprosto nepřála Andršovi. Ten jak se Švejdou, tak následně s Tájkem vedl v obou zápasech pohodově 2:0, aby se doslova uvařil na vlastní bázlivosti a jeho čekání na vítězný set přišlo v obou případech zcela školácky vniveč! Obdobně na tom byl i Karmazín při vedení 2:0 se Sokolovským a 2:1 se Zbírkovským. Prostě se v singlu nedařilo neuvěřitelně proměňovat to, co mělo být více méně jasné.. A tak body v potu tváře sbíral pouze Sklenička, i když se na upachtěnou výhru 3:2 v zápase připomínající spíše badminton proti domácímu Švejdovi neskutečně nadřel..

Se zásadní pomocí nakonec přišel Zoth, jehož klid v zápasech proti papírově slabším hráčům Švejdovi s Tájkem žádné podobné faux pas nepřinesl. Unhošť pak vystřídala Tájka Buckem, na něhož zbyli pouze Sklenička s Karmazínem a zde si již naše týmová dvojka pro zasloužený bod konečně došla. Andrš měl potom poslední možnost jak zastavit svůj "nezvratný osud" proti Zbírkovskému. Tradičně nejnervóznější domácí hráč sice rychle ukončil první set, další dva ovšem patřili našemu hráči a šance na vývojově nelogickou výhru hostí se rýsovala velice nadějně. Stejně nadějně ovšem po třetí neúspěšné pětisetové bitvě pro našeho zoufalého bojovníka i skončila.. V té chvíli vedla již Unhošť 9:6.. Všichni ostatní, ale svá závěrečná vystoupení na rozdíl od frustrovaného hostujícího kapitána zvládli na podtrženou jedničku!!!

Chyběl pouze jeden jediný setík a tragikomedie mohla vypuknout ze stavu 8:6 pro domácí naplno. Takový je život i sport. Sezona 2017/2018 je dneškem již plnohodnotnou minulostí.

Jemníky ukončily svoji letošní pouť na čtvrtém místě, hned za naprosto bezkonkurenční "svatou trojicí" vítězného Slovanu, druhého Slaného a třetího Stochova - tedy mužstev, jenž při pohledu výkonnost přejela tuto vyrovnanou soutěž doslova o parník.

Titul korunních princů "zbytku světa" tak nakonec zůstal i přes celou řadu kotrmelců a bramborové umístění

pomyslně v našich rukou., ale o tom až v závěrečném hodnocení..



Body: Sklenička 4, Zoth 2, Karmazín 1 a debly Andrš-Zoth a Sklenička-Karmazín po 1.

Vytvořeno: 13. 5. 2018
Poslední aktualizace: 13. 5. 2018 0:00
Autor: Správce webu