#
#

Navigace

Přihlášení k odběru novinek

Pokud se chcete přihlásit k odběru novinek, zašlete email na info@obecjemniky.cz

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Czech point

Czech POINT 

Kontaktní místo

Mapa č.p.

Jemníkys čísly domů

Jak třídit

Jak třídit

Obsah

16.kolo regionálního přeboru I.třídy hrané 6.2.2019

Typ: ostatní
Sokol Unhošť - A vers. TTC Jemníky 11 : 7 ( 1:1 )



Domácí ambicióznější než na podzim.

Jen díky Skleničkovým bodům padla mušketýrská vlajka až v úplném závěru.



Celé tři čtvrtiny utkání živily Jemníky naději na smírný výsledek, když udržely debly na uzdě a hned v prvním singlu zdolal Vilímek domácího Macha. Ani jednou tak především pro tři Skleničkovy body v řadě soupeř neodskočil na více než dvoubodový rozdíl.

Bohužel v okamžiku kdy byl zásah shůry nejvíce zapotřebí nezvládl v souboji oddílových čtyřek Andrš jen těsně své jediné nadějné vystoupení se Švejdou a jeho prohra tím poslala definitivně hosty domů bez bodů.

Nic na tom nezměnil ani Sklenička v nejpovedenějším střetnutí večera, kde mu topspinovou kanonádou otočil Fryš závěrečný singl, který mohl hrát jakous takous roli při lepší konstelaci ostatních. Karmazínovi se podařilo zdolat právě jen Švejdu a tak se zrodila patrně zasloužená výhra domácích.

Výsledek, který nás i po 16ti kolech "ponechal" na druhém místě tabulky. Ta se však začíná ztrátami podzimních lídrů pozvolna stahovat do zanedbatelných rozdílů a propadlo dělící druhé místo od čtvrtého má svůj vetchý stupínek naprasklý více než povážlivě - na rozdíl jediného v podstatě následujícího kola, kde na své půdě hostíme vedoucí Slaný.

To sice k posledním dvěma zápasům přistoupilo spíše jako diverzní spolek ,než spolehlivý vůdce soutěže, avšak jejich pozici to oproti ostatním zcela jistě neohrozí.



Body: Sklenička 3, Vilímek 2, Karmazín 1 a debl Andrš-Sklenička 1.

Vytvořeno: 10. 2. 2019
Poslední aktualizace: 10. 2. 2019 0:00
Autor: Správce webu