#
#

Navigace

Přihlášení k odběru novinek

Pokud se chcete přihlásit k odběru novinek, zašlete email na info@obecjemniky.cz

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Czech point

Czech POINT 

Kontaktní místo

Mapa č.p.

Jemníkys čísly domů

Jak třídit

Jak třídit

Obsah

15.kolo regionálního přeboru I.třídy hrané 29.ledna 2018

Typ: ostatní
TTC Kladno -E vers. TTC Jemníky 9 : 9 ( 1:1 )



Tříhodinový maraton skončil v potu tváře pro oba týmy "šťastnou" plichtou..

Mušketýři již tři kola čekají na plný bodový zisk.



S Vilímkem pouze na divácké lavici a "pokusnou" prvotinou v deblu Karmazín-Zoth se proti nevyzpytatelným domácím, kteří na domácí půdě vždy hodně míchají pestrým hráčským potenciálem se vydal náš celek dobýt jejich výsostné území, byť velmi dobře věděl, že podlaha s adhezí Skleničkovi vyloženě nesvědčí a ani Pavel Karmazín po měsíční pauze ještě nebyl zcela fit..

Pokus obou Pavlů však ve čtyřhře nevyšel a k obdobnému karambolu směřoval i pár Andrše se Skleničkou, když proti tandemu Josef Bílý-Kryštof Jelínek obraceli prapor úspěchu s neuvěřitelnou klikou plnou nečistých míčků z totálního dna a stavu 0:2 na sety. To jak důležitý bude každičký získaný bod pakl naší družinu přesvědčovali enormně bojovní domácí v téměř každém souboji.

Sklenička hned v první rundě tvrdě narazil s výborným Tomášem Bílým a Andršovi se v hektickém závěru rozpadla maximální dřina ze zápasu s Hlaváčkem z 0:2 na 4:2 v páté sadě vypadnutým servisem z ruky a kouzlo zázračného obratu přišlo rovněž vniveč.. Po podzimním výprasku 0:3 tím dokázal kladenský nestor připsat na domácí konto poměrně nečekaný plusový zápis a nechybělo mnoho aby obdobně dopadl i Pavel Zoth, jenž na vedlejším stole po dlouhých létech vzájemných zápasů málem znovu padl s relativně ležérní leč poctivou hrou Horbaje.. Na našeho hráče se však usmálo štěstí jemuž možná ani sám nemohl po zápase uvěřit.

V rozhodující sadě totiž prohrával 2:7 a osmi míčky v řadě nakonec celý zápas zlomil ve svůj prospěch!!!

I druhá otočka měla své zajímavé okamžiky. Nejprve Karmazín utrápil domácí talent Jelínka a v danou chvíli těžko někdo mohl tušit jak cenný to byl v konečném účtování počinek.Andrš ve třetím pětisetovém "drasťáku" za sebou vyždímal ze zápasu s Horbajem svůj čestný singlový úspěch po obdobném průběhu jako předtím Zoth. Horbaj s ním výsledkem 7:2 vedl pro změnu v setu prvním, který stejně neuvěřitelně ztratil, aby náš hráč vedení 2:1 na sety pustil do pátého dějství prohrou 14:16 v setu čtvrtém nevídaným prasátkem přes půl herny ze strany domácího borce.Šťastnější koncovku však měl na raketě náš hráč..

Třetí čtvrtina střetnutí bodově nikoho nepřekvapila. Ze stavu 5:5 o půli se oba týmy výsledkově nikam zásadně nepohnuli a tak při stále nerozhodném skore 7:7 se rozběhlo i finálové "rozdílení" bodů.

V tom nejprve Zoth "urazil" pingpongového boha výhrou s nulou v prvním setu nad Hlaváčkem, aby se s ním za trest musel protrápit pěti sety k lopotně vybojované výhře a nejlepší hráč večera Tomáš Bílý měl paradoxně potíže s Andršem, byť nakonec pátý set nepřipustil..

Po dalším "plichtovém" posunu k cíli se k závěrečným bojům postavil Karmazín s Horbajem a Sklenička s mladičkým Jelínkem. Oba naši plyeři po třech odehraných setech vedli shodně 2:1 pouze s tím rozdílem , že Karmazín se k němu na rozdíl od Skleničky prokousával složitým obratem a jeho výkon vypadal podstatně zranitelněji než vývoj výsledku na vedlejším stole. Co se zdálo jako nereálné se však v následujícících okamžicích proměnilo v poněkud zvláštní skutečnost. Zatím co Karmazínovi se již ve čtvrté sadě uvadající Horbaj doslova rozsypal pod návalem sklopených balonů tak excelentním zvratem proměnil domácí junior drama v obrovský aplaus vlastních spoluhráčů neboť v rozhodujících dvou setech doslova rozstřílel jemnickou legendu na prach a popel kam se sám více jak dvě třetiny zápasu propadal..

Kryštof Jelínek byl po Tomáši Bílém jednoznačně nejzajímavějším elementem celého večera. Zbytek domácích se v podstatě jen vezl a trápil. Náš celek se s přispěním šťastné čtyřhry prakticky konstantně podílel na konečném účtování, i když ztráty které vedly v tomu, že již třetí týden čekáme na první jarní výhru si dozajista dovedeme odůvodnit nejlépe sami.

Omlouvá nás snad pouze poměrně velká řada zdravotních handicapů kdy z celého mužstva byl relativně v pohodě zůstal pouze Pavel Zoth a také skutečnost, že od prvních dvou kol jsme si díky těžkému losu velké ambice v podstatě dávat ani nemohli.

Nadcházejích zápas se štikou soutěže ze Dříně nabitou "rafany" Kasíkem a Stočesem bude pravděpodobně obdobnou lapálií jako zápas dnešní. I z toho se pokusíme "vymodelovat" to nejlepší co umíme a určitě budeme chtít již naplno bodovat. Jsme si však vědomi protivníkových kvalit a jistoty, že po podzimní remíze na Dříni to zadarmo stoprocentně nebudě..



Body: Karmazín 3, Sklenička a Zoth po 2, Andrš 1 a debl Andrš-Sklenička 1.

Vytvořeno: 1. 2. 2018
Poslední aktualizace: 1. 2. 2018 0:00
Autor: Správce webu