#
#

Navigace

Přihlášení k odběru novinek

Pokud se chcete přihlásit k odběru novinek, zašlete email na info@obecjemniky.cz

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Czech point

Czech POINT 

Kontaktní místo

Mapa č.p.

Jemníkys čísly domů

Jak třídit

Jak třídit

Obsah

12.kolo regionálního přeboru I.třídy hrané 9.1.2018

Typ: ostatní
TTC Jemníky vers. STC Slaný - B 2 : 16 ( 1:1 )



Zoufalá snaha Mušketýrů skončila historickým debaklem na domácím poli.

Ve všech aspektech byl ucelený výkon hostů o třídu lepší.



Kdo po úvodních nerozhodných deblech čekal stejně urputné a vyrovnané střetnutí jako na podzim, kde se radoval náš celek z překvapivého vítězství, musel být hodně rozčarován. Určitě nikoho z domácích ani v nejhorším snu nenapadlo, že se bude více než dvě hodiny těšit na druhý a v singlech čestný bod..

Přesto nelze říci, že by domácím chyběla snaha. Ale ta se bohužel s tou správnou cestičkou spojenou se štěstím nepotkala. V několika málo případech si sice o naději říkala, ovšem dál než do stavu 1:0,či 1:1 na sety se krom Skleničkovy výhry nad Maternou v posledním vystoupení večera nikdo s vyjímkou Zotha nedostal. Jeho vedení 2:1 v první obrátce nad Vajnarem však dopadlo stejně neslavně jako klukovské šťourání se ve včelím česně.

Hostující hráč následující sady rezolutně změnil ve vlastní exhibici v poměru 11:1 a 11:5 a Skleničkovo vedení nad veteránem Bouškou, které rovněž skončilo ztrátou jako by předznamenalo trpký konec věcí příštích..

Zejména Vajnar se herně ohromně zdvihl a aby toho co předvedl v prvním kole nebylo málo, došlápl si v následujícím singlu i na Skleničku obratem ještě překvapivějším - z 0:2 na sety..! Tím vším tak nějak bezděky procházel na vedlejších souběžných stolech další super talent ze slánské plovárny Černý, který dvěma bodíky uzavřel polovinu utkání a zlověstně vyhlížejí stav 1:8 nebral konce. Spíše naopak.. Domácí se stále víc propadali ke dnu a hosté jako by pořád neměli dost. Chvílemi to spíše než boj o body připomínalo zápas o holé přežití, kdy nesmlouvavé vlny ledového Atlantiku pohřbívali jednoho trosečníka z Titaniku za druhým, aby za ten samý čas co trvala legendární zkáza nejslavnější lodi světa nezůstal nad hladinou vůbec nikdo!

Černý totiž skolil v patrně nejpohlednějším zápase večera i Skleničku a do závěrečné rundy tak náš celek vstupoval s vědomím, že od roku 1999/2000 v takto složené sestavě prakticky pouze bez druhého nejsilnějšího hráče soupisky se k dnešnímu dni postaral slánský celek o největší porážku našeho celku na našich vlastních stolech. Kosmetickou úpravu výsledku vyrobil až v posledním již zmiňovaném zápase Sklenička, ale svůj jeden jediný bodík si musel doslova "vyždímat" z parket.

Ani Materna povzbuzený výsledky svých spoluhráčů totiž nechtěl tenhle boj vzdát, byť již více jak hodinu nejen oběma celkům, ale ani jednotlivcům samotným nešlo vůbec o nic...

Podlehli jsme týmu, který předvedl patrně své letošní maximum. Ale dost možná, že i Slovan by se měl začít o svoji suverenitu tiše obávat. Třetí vzadu - Stochov - totiž na podzim své utkání se Slaným už jednou nezvládl a kdo má pocit, že Jemníky svůj dnešní boj jakkoli "odlajdačili" ten se v kolech dalších proti této nekompromisní mašině sám se zlou potáže..

Oslabení o Karmazína a jeho pevnou ruku si budeme muset bohužel "vychutnat" i příštím kole právě na Stochově, kam pro pracovní vytížení neodcestuje ani Zoth.. Naštěstí dvě "facky" úvodem zahojí týdenní pauza za odhlášený Buštěhrad a pak se opět můžeme vrhnout na ostatní, které námi prožitá dnešní "zkušenost" teprve čeká..



Body: Sklenička 1 a debl Vilímek-Zoth 1.

Vytvořeno: 15. 1. 2018
Poslední aktualizace: 15. 1. 2018 0:00
Autor: Správce webu