#
#

Navigace

Přihlášení k odběru novinek

Pokud se chcete přihlásit k odběru novinek, zašlete email na info@obecjemniky.cz

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Czech point

Czech POINT 

Kontaktní místo

Mapa č.p.

Jemníkys čísly domů

Jak třídit

Jak třídit

Obsah

11.kolo regionálního přeboru I.třídy hrané 12.12.2018

Typ: ostatní
STC Slaný - C vers. TTC Jemníky 7 : 11 ( 2:0 )

Profesorsky odehrané debly nás vrátily zpátky ze stromu na zem,naštěstí jen do poloviny utkání..
Slánští žáci odehráli s favoritem možná nejpohlednější zápas podzimu.
Mušketýři přezimují na druhém místě,za jedenáct utkání prohráli pouze jediný duel!

Žádný respekt z "velkých zviřat",natož poraženecká nálada se na domácích raketách v úvodních deblech ani na okamžik nedostavila.
Ačkoli naše dvojice v obou případech 2:1 vedly,odešly od stolů rozpačité s dvojnásobnou ztrátou k tomu..
Start na který jsme mohli být poslední kola vcelku pyšní se rozplynul jako dým,kterému šťastným závěrem "přiložil pod kotel" Krček v dalším pětiseťáku o míček se Zothem.
Slánští vedli při jediné,i když drtivé výhře Vilímka nad Řeháčkem 3:1 a od samého začátku nebylo kam ustupovat .
Naštěstí Sklenička s velmi brzo odevzdaným Chadimou i Karmazín s pečlivým Veseckým srovnali stav a posledním okamžikem pohody tak byla pro domácí výhra Veseckého nad Zothem. Skore 4:4 se dalšími zisky Skleničky a Karmazína posunulo v náš prospěch a od tohoto okamžiku to bylo už především o psychice..
Zápas na domácí straně doslova odevzdal Chadima,šikovný Řeháček se s přibývajícími porážkami nedokázal naladit na pozitivní vlnu a tak se s oběma hráči dočkal dvou bodů Pavel Zoth, který si je rezolutním způsobem vybojoval.
Michal Vilímek i Pavel Karmazín se dobrali při pěkné bodovém zisku každý pouze jedné porážce.
Prvně jmenovaný celkem rychle s Veseckým,druhý 2:3 v neuvěřitelných výměnách s "létající blechou" Adamem Krčkem,které nenechaly chladným ani jednu ze střídaček a oba hráči sklízeli zasloužený aplaus..
Jediný hráč utkání s čistým štítem Jaroslav Sklenička vynechal poslední vystoupení a nechal tak Martina Andrše,aby si v sice nikterak diametrálním výkonu,ale od začátku bez nároku na úspěch, směl "vychutnat" s Veseckým ke ztracenému deblu ještě singl na závěr..
I přes konečné vítězství našeho týmu je potřeba smeknout před prací slánského trenéra Rampy a jednoznačně pochválit jeho "výtvor" co by přínos kvality budoucnosti celého regionu.Až se zbytek mladíčků dokáže soustředit minimálně natolik jako to prozatím mentálně zvládá pouze David Vesecký, nebude se o čem bavit..
Oběma celkům patří poděkování za kvalitní zápas na velmi slušné úrovni.
Našim borcům pak patří pochvala za skvěle zvládnutý podzim tohoto ročníku.Vždyť pouze ve dvou střetnutích nezvítězili a prohráli jen se silnějším ze slánských celků.
Pozice vícemistra kladenska je proto po zásluze v jemnických rukou a při pohledu na tabulku je o to hřejivější, že derby mezi pět kilometrů vzdálených destinací Jemník a Slaného patří opět k ozdobám celého regionu. Mohou za to dva, ve sportu nejdůležitější faktory - vyrovnaná kvalita a neuvěřitelná parta, tedy záležitostí jenž obě mužstva již dlouhá léta zdobí!

Body: Sklenička, Vilímek a Karmazín po 3, Zoth 2.

Vytvořeno: 13. 12. 2018
Poslední aktualizace: 13. 12. 2018 0:00
Autor: Správce webu