#
#

Navigace

Přihlášení k odběru novinek

Pokud se chcete přihlásit k odběru novinek, zašlete email na info@obecjemniky.cz

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Czech point

Czech POINT 

Kontaktní místo

Mapa č.p.

Jemníkys čísly domů

Jak třídit

Jak třídit

Obsah

Hodnocení podzimní části ročníku 2018/19

Typ: ostatní
1.STC Slaný - vede dlouhodobou soutěž naprosto zaslouženě. Až na malá rizika, kde přistoupil tým na komplikaci s výsledkem si hráčský potenciál dělá prakticky nejen co chce, ale především co potřebuje. Jednotlivé posty jsou vyvážené a mužstvo s tak minimálními ztrátami nemůže při řádném přístupu k celému ročníku najít přemožitele.

Stejně jako s legendární hokejovou "rudou mašinou" lze se slánským oddílem pouze překvapit.

2.TTC Jemníky - Pro někoho možná překvapení, jinak ovšem při uzdravení loňských marodů opět tým s kvalitou a především srdcem bojovníků. Celek z pod Humboldtu bude doufejme ještě dlouho patřit k ozdobám soutěže obdobně jako Slaný - tedy zápasy které přitahují pozornost a jednotlivci s nimiž je nejen radost hrát, ale především snaha je za každou cenu pokořit.

3.TTC Kladno - F je při pohledu na soupisku možná nezaslouženě "až" na třetí pozici. Se všemi favority totiž selhal a je jen otázkou zda jarní odvety pomohou poměrně silnému celku z bunkru minimálně udržet podobně solidní postavení, když má před sebou relativně velkou spoustu předehrávek a kolizních zápasů v jedné herně. Povinná vítězství mu však pomohla i před vloni ještě krajskou Unhošť ,která konec podzimu nezvládla.

4.Sokol Unhošť - A - Před sezonou teoretický kandidát na čelní příčky, po průběhu podzimu soubor, jenž může být za čtvrté místo více méně rád.. Konec první poloviny jej totiž nezastihl v optimálním rozpoložení a dvě ztráty v řadě mimo duel s největším aspirantem postupu pokazily dosažené výsledky. Je ale nutné přiznat, že s kádrem, kterým tento celek v letošním ročníku disponuje, do krajské soutěže rozhodně nepatří.

5.TTC Kladno - G je rovněž jako oddíl F ze stejného týmu velmi zajímavým zjevením podzimu. Výsledkově stabilní, hráčsky vyrovnaný a rozhodně mající na víc než dosud předvádí. Ve výhledu do jara se v naprostém klidu udrží tam, kde se nachází teď. O tom při posilněné soupisce dvěma bývalými krajskými hráči nemůže být pochyb.

6.KST Slatina - A si začátek ročníku představovala možná klidnější. S přibývajícími koly se ale nakonec dokázala prokousat do pohodlného středu tabulky. Při pohledu na podzimní výsledky celků pod nimi by jí konečné "poslední" místo lepší poloviny slušelo. Dokázala totiž vhodně zalepit mezery po absentérech a zkušení hráči zapnuli motor v nejpotřebnější chvíli - což se o mnohých dalších říci nedá.

7.TTC Slovan Kladno - B měl úvod jako z hororu. Jedna katastrofa střídala druhou, body nepřicházely a byť hráčsky oslabený přesto loňský jednoznačný vítěz soutěže plaval ke dnu po čtyřech porážkách v řadě jako zednická tříska. Přesto při zklidnění a poctivém sebezapření v zápasech, kde šlo již o existenční jistotu svoje kvality potvrdit dokázal. Určitě to není mnoho, ale účel a především jistotu druhá polovina podzimu nakonec přinesla.

8.STC Slaný - C si zaslouží pozornost možná jako málokdo. Před sezonou družina plná rozpačitých očekávání, herně i psychicky podpíraná velezkušenými borci starší generace však nakonec přišla na to, že vývoj a nutnost obav o záchranu si v jejich případě protiřečí. Junioři předvádějí nad míru pozitivní výkony s nimiž bude již v druhé půli tohoto ročníku čím dál těžší práce. Starostí o sestup se rozhodně netřeba obávat tam, kde příští sezona možná zcela zásadně změní život prakticky celému oddílu a záleží jen na týmovém vedení jak s dozrávajícím potenciálem do budoucna naloží.

9.TTC Kladno - E- Zřejmě největší propadák podzimu z kladenského krytu. Mužstvo plné ostřílených borců dokázalo paradoxně obrat o cenné body jednoho favoritů ,naproti tomuto výsledku ale nepředvedli mimo nutných tahání za záchrannou brzdu zhola nic. Mohou být proto jen rádi, že se vůbec najde někdo komu se nedaří ještě víc. Jinak by se vcelku šikovní hráči mohli potýkat i s opačnými problémy, než je pobyt na klidném konci středu tabulky.

10.Sokol Dříň - A dokazuje, že je týmem velkých dříčů tam, kde kvalitě bylo personálním zásahem očividně ublíženo. Mužstvo zabírá ze všech sil, aby uniklo sestupovému osudu a při pohledu na tabulku i se všemi obtížemi jenž letošní zmítající se celky pod ní provázejí, svoji pouť s největší pravděpodobností zachrání. Vždyť při plné sestavě by rozhodně bez jakýchkoli diskusí patřil tento sympatický oddíl minimálně o 4 až 5 míst výš.

11.Viktoria Černuc - A si letošní sezonu bude muset ještě hodně protrpět. Nejen že ztratila ze svých řad jednoho z nejstabilnějších článků, ale herně se nedaří ani zbytku sestavy tak jak by si přála. Tým stárne a bohužel pozice jedničky žebříčku mu v kombinaci s podprůměrnými výsledky ostatních příliš potřebného klidu nedodá.

Otázkou tak zůstává spíše výhled do budoucna - okresní rybníček je co do posil vylovený a tam kde se zábava změní v křeč se ani pohoda nemůže dostavit sama. Pokud dojde na dodržení předsezonních regulí, je velice reálné, že bude osud tohoto tradičního celku zpečetěn pádem do nižší soutěže.

12.DTJ Sparta Doly Kladno - A je totéž v bledě modrém. Mužstvo je během pár let na hranici totálního rozkladu, nefunguje nic, hráči se potýkají nejen s výsledkovými výkyvy, ale i s docházkou samotnou a to co by se před pěti léty mohlo zdát jako naprostý nesmysl se s matematickou jistotou neodvratně blíží k tragické definitivě. Jediná výhra za 11 kol právě s podobně rozklíženou Černucí mnoho šancí do jarních odvet nedává. Je nutné si přiznat, že pokud tým nebude okamžitě táhnout za jeden provaz, nepomůže mu ani svěcená voda.

Vytvořeno: 27. 12. 2018
Poslední aktualizace: 27. 12. 2018 0:00
Autor: Správce webu