#
#

Navigace

Přihlášení k odběru novinek

Pokud se chcete přihlásit k odběru novinek, zašlete email na info@obecjemniky.cz

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Czech point

Czech POINT 

Kontaktní místo

Mapa č.p.

Jemníkys čísly domů

Jak třídit

Jak třídit

Obsah

19.kolo regionálního přeboru I.třídy hrané 6.3.2018

Typ: ostatní
TTC Jemníky vers. TTC Kladno - F 11 : 7 ( 2:0 )

Mušketýrům opět vyšly skvěle čtyřhry - kompaktním výkonem zaslouženě udolali silnou "Poldovku"..
Do bojů o konečnou "bramborovou" medaili jsme vykročili pravou nohou!

Netradiční kombinace hráčů Skleničky s Karmazínem slavila proti tomuto soupeři překvapivě opět úspěch, byť jim v cestě stáli velice kvalitní protivníci Rybička s Vospálkem.Na druhém stole souběžně dokázali "podlepit" tento skalp obdobně rezolutně Andrš se Zothem a zdá se, že potřebné štěstí se tentokrát ve druhém zápase v řadě od našich barev neodvrátilo.
Neskutečnou smůlu měl hned v prvním singlu Káčerek, který proti nejšikovnějšímu hráči hostí Rybičkovi ztratil jasně vyhraný zápas.Ve čtvrté sadě mu za stavu 2:1 a 10:9 scházel pověstný chloupek.. Stejně tak Karmazínovi, jenž si očividně "libuje" v pětisetových maratonech a který rovněž padl velmi těsně s Vospálkem.
Naštěstí jak Zoth s Hálkem tak Sklenička proti Habrcetlovi nezaváhali a udrželi Humboldtům těsné vedení - 4:2.
Druhá obrátka byla totožná s první.Karmazín znovu podlehl v pěti setech, tentokrát s Rybičkou a Káčerkovi se s Hálkem podobně dramatický finiš z prvního singlu předvést nepodařilo.Ovšem oba naši zbývající bodující borci však zopakovali svůj zisk a stav 6:4 se především po výhře Skleničky nad veteránem Vospálkem zdál hodně nadějný.
Ani předposlední runda zásadní změnu ve skore nepřinesla.Potřetí bodoval Sklenička,poprvé Karmazín a svou pouť dnešním duelem ukončil další vcelku sympatickou prohrou Káčerek s Habrcetlem.
Závěrečná utkání jako přes kopírák připomínala minulý týden v boji se Spartou.Bez ohledu na střídání Káčerka Andršem,jenž si proti Vospálkovi příliš vyskakovat nestačil se boj tří elitních jednotlivců z Jemník proměnil ve výsledkovou exhibici a tři shodná vítězství 3:1..
Zejména Zoth, který si zdoláním Rybičky připomněl skvostný skalp Čižinského stál za velkou pochvalu a poskytnutím dvojnásobné naděje pro oba zbývající kolegy těžký zápas definitivně ukončit..
Výhrou nad vyrovnaným soupeřem jsme se lehce odpoutali od přehuštěného středu tabulky. Příští utkání na Slovanu nás sice zřejmě opět vrátí na pozice z minulého kola, ale nezadržitelně se již blížíme k samotnému cíli letošního ročníku.Při povinném zisku bodů z Unhoště, kde již necheme opakovat loňskou blamáž je naší povinností pouze totálně nepokazit domácí derby s Černucí s níž tuto sezonu na vlastním kolbišti ukončíme.
Držte nám proto palce, tento super silný ročník jsme zvládli se ctí a po trpké ztrátě bronzu v posledním loňském kole bychom byli v konkurenci Slovanu,Slaného a Stochova se stejně "nevděčným" postem navýsost spokojeni!

Body: Sklenička 4, Zoth 3, Karmazín 2 a debly Sklenička-Karmazín a Andrš-Zoth po 1.

Vytvořeno: 7. 3. 2018
Poslední aktualizace: 7. 3. 2018 0:00
Autor: Správce webu