#
#

Navigace

Přihlášení k odběru novinek

Pokud se chcete přihlásit k odběru novinek, zašlete email na info@obecjemniky.cz

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Czech point

Czech POINT 

Kontaktní místo

Mapa č.p.

Jemníkys čísly domů

Jak třídit

Jak třídit

Obsah

14.kolo regionálního přeboru I.třídy hrané 24.1.2019

Typ: ostatní
DTJ Sparta Doly Kladno - A vers. TTC Jemníky 9 : 9 ( 1:1 )

Ani dělba bodů změny v tabulce nepřinesla - domácí ji uzavírají ,Mušketýři stále druzí..
V zápase plném soupiskových inovací se nečekanou hvězdou večera stal Vratislav Káčerek!

Obtíže s kompletací pevné sestavy měly před zápasem oba týmy.Jemníky postrádaly Skleničku,domácím chyběl Vysoudil,ale i přes tento fakt se nejen úvodní debly,ale i konečné body možná po zásluze dělily.
Nechybělo však mnoho a improvizace Káčerka s Karmazínem mohla "ožulit" i první dvojici Sparty.Porážka 7:11 v páté sadě rozhodně mrzí..
Naštěstí jak Zoth tak následně Karmazín potvrdili "povinnost".. Davida Čižinského s Pavlem Vojnou bez obtíží zdolali a důležité 4 body nedovolily domácím i přes bojovný výkon výsledkově odskočit.
Kontrastem celého utkání pak vyhraný mač Vilímka se Zdeňkem Čižinským v rozhodující sadě, aby v ostatních vystoupeních náš bohatýr nepřekonal zdravotní obtíže a smolně ztroskotal na raketě nejen výborného Šulce, ale i obou rezervních hráčů.
Co se nepodařilo jemu, dokázalo jemnické "eso" vytažené snad z nejzašší podšívky v závěru utkání z rozpadajícího se hostujího kabátku - Vratislav Káčerek.
Hráč s teprve prvním startem v základní sestavě v sezoně v hodině dvanácté získal prozatím svůj největší ELO skalp v prvním přeboru a pokořením Jiřího Šulce dal Pavlu Karmazínovi prostor k uzavření remízového klání, jenž se v závěru přiklánělo na kladenskou stranu možná víc než bylo zdrávo.
Tým nakonec vydřel remízu tam, kde rozhodně prohrát neměl a ani nechtěl.Nakonec rozhodně lepší bylo po třech hodinách odjíždět se dvěma body a vztyčenou hlavou než s "Jánošíkovskou"porážkou.
V tabulce i díky tomuto počinu dál setrváváme na luxusní druhé pozici za vedoucím Slaným.
Jak moc bude prospěšný nadstandardní bodík pro Spartu v boji o záchranu, lze jen těžko objektivně posoudit...
Našim hráčům patří poděkování za splněnou misi a hluboké smeknutí klobouku před Vratislavem Káčerkem,který sehrál patrně nejlepší part v dresu Jemník od svého příchodu pod Humboldt v roce 2000.

¨Body: Káčerek 3, Zoth a Karmazín po 2, Vilímek 1 a debl Vilímek-Zoth 1.

Vytvořeno: 29. 1. 2019
Poslední aktualizace: 29. 1. 2019 0:00
Autor: Správce webu