#
#

Navigace

Přihlášení k odběru novinek

Pokud se chcete přihlásit k odběru novinek, zašlete email na info@obecjemniky.cz

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Czech point

Czech POINT 

Kontaktní místo

Mapa č.p.

Jemníkys čísly domů

Jak třídit

Jak třídit

Obsah

11.kolo regionálního přeboru I.třídy hrané 12.12.2017

Typ: ostatní
TTC Jemníky vers. Sokol Unhošť - B 14 : 4 ( 2:0 )



Derniéru letošního podzimu zvládli Mušketýři s posledním týmem tabulky jak se patří..

Podzim končíme v závětří favoritů - na solidním čtvrtém místě.



S vyjímkou velmi povedené čtyřhry párů Vilímek-Zoth a Sokolovský-Tájek, kterou náš tandem se štěstím ustál se dramata okolo zelené desky odehrávala paradoxně pouze s nejmladším z unhošťských, odchovancem TSM Švejdou. Ten se přechodem na "travnatý" potah relativně bleskovou rychlostí posunul věkem o generaci blíž ke svým spolubojovníkům a díky přesné střelecké akceleraci i k podstatně nepříjemnějším zážitkům pro ostatní. Karmazína dokázal dusit za stavu 0:2 až do páté sady, kterou náš hráč po půlhodinovém martyriu obrátil až v mečbol naprosto příšerné dřině, aby jí nakonec v body za stavu 15:17 neproměnil.. To už měl náš borec v nohou jeden podobně výživný výstup i se Zbírkovským ,který zase naopak podobně smolně ve finiši propadl..

Opticky hodně vyšťavený domácí player, ale ukázal kolik sil v něm ještě při letitých zkušenostech zbylo a následné duely s Tájkem i Sokolovským vyhrál naprosto rezervovaně. Ne jinak na tom byl Vilímek, jehož rovněž nečekaně sestřelil z hrušky na zem právě Švejda, aby si zbytek zápasu užil vcelku podle vlastních představ.

I Zoth měl smůlu jen v jediném případě, kdy na něho vyzrál Sokolovský. Po hříchu pro hráče jeho kalibru, který dokázal rozebrat kladenskou Spartu čtyřmi skalpy včetně Čižinského to byl jen čestný úspěch. Zbírkovský, který od úvodního "buly" s humorem jemu vlastním dával k dobru, jak moc pospíchá v předvánočním shonu domů nakonec jak čistý pod Humboldt přijel, tak i jediný odcestoval. Dalšímu kandidátovi na "svatořečení" Tájkovi totiž nabídl v poslední obrátce do té doby stoprocentní Sklenička nerozehranou kořist v podobě Andrše a ten jí nepohrdnul. Unhošťským "vlkům" tentokrát nevadilo nové osvětlení.. Dokonce jsme za ně byli koutkem úst i pochváleni.. Zlikvidovaly je ( a za to se nezakrytě stydíme), naše prasátka. Těch bylo "tolik", že kdyby jich nebylo, kdoví jak by to dopadlo..

Osobně si myslím, že onen dlouhodobý problém je zcela jinde.. Ani tak v osvětlení, a už vůbec ne v šťastném zakončení nečistě trefeného balonku nýbrž ve věkovém průměru stárnoucí hráčské populace.

Unhošťskou partu nevyjímaje..Jen je potřeba si to přiznat.

Dnes vyhrál nejen herně lepší, ale především téměř o dvacet let v průměru mladší tým, byť Sklenička s Karmazínem před dvěma, resp.třemi léty legendárního Abraháma potkali taktéž..



Kamarádi drazí, zapomeňme teď prosím na řevnivost a líté boje o body a popřejme si všichni do vánočních svátků a především do Nového roku hlavně zdraví. To proto, abychom se zde sešli stejně aktivně naladěni i v době, kdy budeme zase bohužel o jeden rok starší.

Hodnocení podzimu zveřejním hned jakmile se odehrají všechna zbývající střetnutí.



Body: Sklenička, Vilímek, Karmazín a Zoth po 3 a debly Andrš-Sklenička a Vilímek- Zoth po 1.

Vytvořeno: 19. 12. 2017
Poslední aktualizace: 19. 12. 2017 0:00
Autor: Správce webu