#
#

Přihlášení k odběru novinek

Pokud se chcete přihlásit k odběru novinek, zašlete email na info@obecjemniky.cz

Vyhledávání

rozšířené vyhledávání ...

Czech point

Czech POINT 

Kontaktní místo

Mapa č.p.

Jemníkys čísly domů

Jak třídit

Jak třídit

Obsah

Seznam te se prosím...

Typ: ostatní
22.10.2019 se novou posilou jemnických Mušketýrů stal jednatřicetiletý odchovanec STC Slaný LUBOŠ VAJNAR!
Hráč,který se na okresních kolbištích začal pohybovat od sezony 2003/2004 co by 15ti letý dorostenec,bok po boku věrně ve dvojici s dalším tehdejším juniorským parťákem Georgem Maternou.
Jeho avizovaný přestup pod pcherský kopeček přišel sice znenadání, ale byl poměrně logickým vyústěním přehuštěných slánských soupisek,plných rostoucích talentů líhně Ladislava Rampy st.
Ti dosažením totožné výkonností úrovně doslova zablokovali při počtu týmů a jednotlivců v nich souběžné procentuální posuny a postavení hráčů.
Česky řečeno, mládí vpřed...
A tak toto 31 leté "stáří" odbočilo o několik kilometrů z cesty a posílilo naše "odkvétající",ale stále ještě ctižádostivé "vrakoviště"..
Luboš Vajnar od roku 2003/2004 do uplynulé sezony 2018/19 odehrál v barvách STC Slaný celkem 936 utkání včetně čtyřher v nichž zaznamenal 511 vítězství.
Děleným pohledem pak 749 singlů - 395 vyhraných a 187 čtyřher při počtu vítězství 116.
My všichni si samozřejmě přejeme, aby se jeho bilance jen a jen rozrůstala tím nejpozitivnějším směrem.
Víme že, kvalitativní úroveň tohoto hráče pohybující se standardně na hranici 70 procent úspěšnosti jej řadí mezi Michala Vilímka a Pavla Karmazína, tedy mezi týmovou dvojkou a trojku.Ovšem ani s ostatními jednotlivci základní sestavy TTC v obou směrech na tom ve vzájemných měřeních sil není příliš markantní rozdíl.Vždyť letitá jednička Jaroslav Sklenička právě na poslední dvě vzájemná utkání,ztracená ze stavu 2:0 rozhodně nevzpomíná rád..
Přejme tedy nejen sobě udržení současného dobrého jména klubu, ale novému členovi posádky, aby prožíval stejně radostné okamžiky na které jsme v konkurenci zbytku okresu již téměř celé desetiletí zvyklí.
Vítej tedy Luboši pod Humboldtem, vítej mezi námi ...A ať se ti daří!!!

Vytvořeno: 30. 10. 2019
Poslední aktualizace: 30. 10. 2019 18:33
Autor: Správce webu